UITNODIGING voor een WERELDPRIMEUR

Wilt u als ketenpartner samenwerken aan het uitbannen van Earth Overshoot Day? Uw voetafdruk verminderen of betonketen verduurzamen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze stand T (aan de directiekade tegenover het Aquadock) op de Innovation Expo 2018, die in Rotterdam plaatsvindt op donderdag 4 oktober van 09.00 tot 20.00 uur.

Wereldinnovatie
Tijdens de Innovation Expo 2018 presenteren GBN en TU Delft – vanuit het samenwerkingsverband C2CA Technology – ’s werelds eerste mobiele fabriek voor 100% circulair beton: de CIRCUTON. Met deze innovatieve betonrecyclingtechnologie kan de (beton)materiaalkringloop in de bouw volledig worden gesloten. Een prachtige stap naar een circulaire economie en een duurzame(re) wereld.

Unieke, volledige recycling van betonpuin
Deze technologie is een slimme aaneenschakeling van een drietal processen: ADR, HAS en LIBS. Daarmee wordt verzameld betonpuin direct vanaf de betonbreker droog gescheiden en bewerkt naar kwalitatief hoogwaardige, direct inzetbare grondstoffen voor Circuton (circulair beton):

• Circugrind
• Circuzand
• Circument

Wilt u weten hoe de Circuton precies werkt, of hoe u deze techniek naadloos aan kunt sluiten op uw bedrijfsprocessen? Wij vertellen het u graag op de Innovation Expo.

Een aantal belangrijke voordelen op een rij:

✓ Geen uitputting van natuurlijke hulpbronnen
✓ Vermindering van CO2-uitstoot
✓ Constante (hoge) kwaliteit
✓ 100% circulaire, gescheiden grondstoffen
✓ Flexibel, snel en overal inzetbaar
✓ Vermindering transportkosten
✓ Snelle marktacceptatie door real-time kwaliteitscheck

Ga voor meer voordelen & informatie naar www.c2ca-technology.nl.
Verdere informatie & aanmelden
De Innovation Expo 2018 vindt plaats in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam-Zuid. Naast C2CA geven tal van andere gerenommeerde exposanten acte de présence. U wordt verrast met interessante innovaties, o.a. op het gebied van energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid en voedsel.

Meer informatie & kosteloos aanmelden: www.innovationexpo2018.nl.

We heten u graag persoonlijk van harte welkom op de Innovation Expo 2018. Zien we u daar?

 

logo-innovation-expo-2018Logo_c2caLogo_7Logo_1